1,000,000,000 کیلوگرم سُس کچاپ!
تعدادی از محققین گروه تحقیقاتی واراناسیِ دانشگاه ام-آی-تی موفق شدهاند مادهای تولید کنند که با تزریق آن به داخل شیشههای مواد خوراکی مانند سُسهای گوجه فرنگی و مایونز، محتویات داخل شیشهها تا آخرین ذره استفاده شود و یک قطره هم داخل ظرف نماند! این مادهی غیرسمی از اف-د-آ ساخته میشود و به داخل شیشه یا پلاستیکی که قرار است مادهی غذایی در آن بستهبندی شود تزریق میگردد. محققانِ این گروه معتقدند اگر تمام بطریهای موجود چنین پوششی را داشته باشند، سالانه از به هدر رفتنِ یک میلیون تن مادهی غذایی جلوگیری خواهد شد. بالتبع در تولید و بازیافت بطریهای اضافی هم صرفهجویی قابل توجهی صورت خواهد گرفت.
نظرات شما عزیزان: